Wednesday, September 28, 2011

Flow of Raya.

Assalamualaikum and hye everyone !

Alhamdulillah dapat jgk nak update blog setelah sekian lama asyik singgah blog orang je..blog sendiri terbengkalai. hehe =.=

Sebulan sudah kita beraya kan? So what up guys? dah puas belum pergi open house sume? agak2 lepas sebulan korang raye badan tu mcm belon x? huhu really hope that im not. =.= aku mmg makan je selagi boleh telan.hehe

Ok la jom2 tengok gambar raya aku..


1 Syawal 1432H


2 Syawal 1432H

3 Syawal 1432H - Open house ! >.<



5 Syawal 1432H - Jauh2 orang tu datang Penang ! Thanx dear.:))) Datang lagi taw.. Just sayang sgt gambar kami yang banyak accidently terdelete. Peh, sakitnye hati. T_T

This one raya ke brape tak sure tapi memang happenning kuar dengan this 3 - Ids, Miera & Hameem. :)

I think thats all. Enough kot? Ape? x cukup? hehe wait for next entry yang tah bile pulak nak ade. :PP

Thanx for reading !

2 comments:

~izan~ said...

cantik sgt awak dik.sgt stylo... suka tgk. =)

CikAnishLelabu said...

@~izan~: tq kak izan..akak pun ape kurangnye..:)))


ShoutMix chat widget
/