Friday, October 9, 2015

Happy Birthday Mami Aka Tok Mami !

Assalamualaikum..

Harini genap umur tok mami 45tahun. Muda ag kan? Hehe Alhamdulillah semoga mami sihat2 selalu..dipanjangkan umur dan bahagia dunia akhirat.

Tahun ni hadiahnye dapat cucu.. hehe sama la dengan husband aku hadiah tahun ni dapat anak. Haha

Okay, memandangkan harini besday so kita celeb ye.. Any suggestion?

Aku suggest untuk open table dekat cafe Roots by Melting Bites. Agak famous dah kedai kak mimie ni.. dulu aku tempah kek hantaran dekat dia..skrg dh ada cafe! Bravo ank melayu..

Makanya kami berlima termasuk Adam bermakan malam di sana. Kemain lagi Adam makan kat cafe.. haha jarang Adam dapat keluar sebab Tok abah tak bagi.. yela kecik ag kan. Hehe



Walaupun tengah makan, kami xlupa kat Papa, Mamu Nabil & Mimi Lala.. kesian xdapat join. Join tengok dari jauh k.. hihihi

Si kembar : Yang paling tinggi dan yang paling kecik
Mamu Nabil & Mimi Lala
Gambar hari raya haji 2015


Di sebabkan xdpt join, belanje sikit gambar papa dengan Adam.. pengubat rindu.. haha






hehe lepas gambar dgn papa.. gambar dgn mama harus la ada jgk. 

Ok, till then.. jumpa lg u allss..
Baii




ShoutMix chat widget
/