Monday, June 25, 2012

7TH GRADUATION DAY OF MAHSA UNIVERSITY COLLEGE | 23 JUNE 2012

Assalamualaikum and hye peoples!! :)


I'm very proud and feels so lucky to be invited from his family for me to join his convocation event! Fortunately, i got 2days leave.. walaupun its actually no pay leave ye tuan tuan puan puan. Bio le gaji den kena tolak pun janji den dapek jumpo family dio eh dgn teman-teman dio.. teman-teman dio pun teman den jugok.. bobaloii baloii.

Tibo-tibo eden cakap nogori.. doh le tunggang langgang. ado hati lagi nak cakap. haktuihhh loghat utagha keyEL tu aku taw la.. hehe

scrolllll downnnn pehlessss..:D






























tu diaaaa..wajah berseghi-seghi bakal graduasi kita.. tersenyum lebaw...


baru sampai and siap pakai robe untuk melangkah masuk dewan.. hehe




wajah-wajah kecintaan bakal encik graduan..:P
sepatutnye sorang graduasi boleh bawak 3 orang guest aje msuk.. Alhamdulillah macam mane ntah org tu x perasan aku menyelit aje msuk hall.. hahaha kalau xdapat masuk pun aku masuk je la kemudian.. hall ni jgk aku grad dulu..xde hal lah. hehe


Hahahaha jahat aku kan? mcm ketaq lutuit ja aku tgk dia naek stage.. masa time aku naek dulu dok la doa banyak2 jangan terjatuh..sbb heels aku pun bole tahan tingginyee.. selesai sudah. TAHNIAH GRADUAN MOHAMAD SYAFIQ BIN SARANI.. proud of you!! :)



oh oh oh meriahnyeeee.. i can saw from his face that he was very very happy to met his friend again.. until lupa dia tak banyak gambar dengan aku.. ok fine. nsib aku baik je tak nakal-nakal g bergambar dengan orang lain. hahaha eh xde lah.. but i really wish ade gambar byk2 dgn mamat ni...huhuhu kalau nk ikut rasa tak malu nak je aku menyelit dalam gambar ni.. tp fmily mertua kan ramai so aku kena behave. hekhekhek ramai kan family mertua aku sebenarnye...:P




Last but not least ! the most perfect moment captured!!! 

Mine : DIPLOMA IN NURSING | 25TH JUNE 2011 (currently working in Pantai Penang Hospital as a Staff Nurse in Operating Room-private sector)

Him : DIPLOMA IN MEDICAL IMAGING | 23RD JUNE 2012 (currently working in Selayang General Hospital as a Radiographer in XRAY Department-government sector)



Congratulation darls !!
Best of luck to both of US !!!!
:)

2 comments:

aidahaniza taib said...
This comment has been removed by the author.
aidahaniza taib said...

salam sis.. sy google psl graduation mahsa jumpa blog sis. :D dulu akak and partner akak grad kat PICC ke? baju grad dia and tali utk topi tu mmg hitam? i really need to know.. sbb sy nak buat surprise kat kawan sy. :D


ShoutMix chat widget
/