Sunday, August 22, 2010

Salam.

RM300. Abis dah shopping kat Masjid Jamek ! Thanx syg tolong temankan hanis pegi membeli belah..hehe kesian syg kn..dah la puase..mst syg penat sgt! syg ngadu tumit syg sakit..nk je tolong urut2kan..:(  hnis sempat jgk lah minum air hundred plus even kat dlm toilet..hahaha

Then kita pegi mid.. sejuk sgt ! mse kita duduk2 depan reject shop.. syg pegang hp hnis.. belek2 msg2 hanis..hanis biarkan aje. tp dalam hati ALLAH je tawu betapa xsenang duduknye lah.. sbb hnis xsuka sayang terpksa terlibat sama dgn semua ni..lagi satu hati lelaki mne kita boleh bce tp hnis tawu mcm mne syg rase..:(( satu je..syg cpt cool..syg boleh wat relax aje. sbb tu hnis senang sgt dgn syg.. sng ckp hnis jato cinte kat syg atas2 sbb2 ni lah.. :)

Mase time nk berbuke..kita decide nk mkn sizzling same2 kn? lupe nk ckp..thanx ye blanje..:) k2..kita sambung crita..sambil tunggu waktu msuk kita sembng2..mcm2 lah kita sembng. tp dlm mse yg sama ape lah yg ada dlm hati kita masing2 kn? syg slalu kata syg mcm phm lagi dgn hnis n xtaw ape yg hnis pk.. syg tkut n risau psal hnis.. setiap kali syg ckp mcm tu hnis diam je..hnis xtaw nk ckp ape.. :( tp hnis nk syg tawu hnis sayang shah.. hanis minx maaf sbb mse kita ngn sembng2 ttbe hnis tny sesuatu yg x menyenangkan.. hnis xmksudkn tp hnis ngaku hnis xpk perasaan shah.. hnis xptt tny mcm tu.. hnis perlukan syg..:(

mse nk balik tu hanis sakit2 kn syg? rase mcm nk demam.. xboleh bernafas.. syg care sgt pasal hanis.. hanis tawu syg risau.. hnis rasa terharu bila syg wat cmtu.. thanx syg..ilysm! :)

Ape pun thanx sgt2 taw syg sbb susah2 bwak hnis ke sana sini.. :D

1 comment:

what the this?? said...

lemah lutut shah bace nie~ shah tak ada org sanggup tulis pasal hidup shah nie sayang.. thanks sayang!!

i always love you!!

apa yang dha lepas, biar lah ok? sekarang kita ada dah bersama hari nie kan..

actually, shah yang suka bawak sayang jalan2.. so, tak payah thanks ok! thanks tak diterima! hahaha

love you!!!!! nak giler dah nie!! hahaha


ShoutMix chat widget
/