Sunday, April 22, 2012

Killiney Kopitiam.

Assalamualaikum and hye everyone !

Kenapa ntah tajuk entry aku KILLINEY KOPITIAM? aku harap korang bukan budak yang 1st time dengar nama kopitiam ni macam aku k. Aku lain la mungkin ketinggalan zaman.. masa baru nak up xde terjumpe kopitiam macam ni. Aku pun xsure dalam Penang,celah mana yang ade ! haha

sumber : google

Saje je kan hujung-hujung minggu ni nak singgah kat google and taip KILLINEY KOPITIAM. Bukan ape just nak tambah pengetahuan am. Ade tak kopitiam ni..lagi-lagi kat area Kota Damansara. haha

Then aku selak-selak menu..macam depan aku ade menu board yang waiter slalu kasi kat kita before nak order an?. macam je..! :P Fuyyoh ! Westernnye ! Rase macam nak suh orang tu belanje kite je.  ^_^


Menu


Coffee and Tea

Soft-boiled egg

Bread Toast

French Toast

Laksa

Mee Siam

Curry Chicken

&

etc.


Menu die standard je lah.. bukan untuk kenyang tapi sihat jugak sebab tak oily. Dah nama pun kopitiam.. asalnye orang-orang cine dulu suke lepak kedai kopi sampai minum kopi cina. Dapat secawan pun jadi lah kan orang dulu-dulu.

Aku pun bukan suke sgt..sekali sekala tringin nk minum kopi or ice blended baru pegi Old Town White Coffee. Sekarang ni tak kawin lagi kan.. so sekali skala xde hal la membazir sikit. Nanti dah berhusband, buat je cafe sendiri kat rumah. I boleh sediakan menu-menu ni untuk u.. U cakap je k nak makan apa. hehehe

Kopitiam macam ni tak kan ada satu je Franchise betul x? Ni salah satunye...

Kota Damansara
Lot F65 & F66,
Giant Hypermarket Kota Damansara,
No. 16, Jalan Pju 5/1
Kota Damansara Pju 5,
47810, Petaling Jaya, Selangor.
Malaysia
Tel: 03-6142 2194
Operating hours: 9.00am to 11.00pm

Ape lagi..serbu la ramai2 ke KILLINEY KOPITIAM ni. haha sape2 yang berhasrat nak g jumpe tuan punya kedai ni haruslah mendapat kebenaran dari cik aweknye dulu.. hak3 (macam aku sorang ade bf yang 'popular'dalam dunia ni..haha)

Ni lah tuan punya kedai tu.. hehehe baju tu yang mahal tuuuu... :PP


motif post : Encik bf baru memulakan kerjayanye setelah 3bulan kot dok bersenang kat rumah. Memandang masih menanti surat dari KKM, bek je membusykan diri. hahaha Cik awek pulak mule-mule agak sedih sebab tak dapat mesej dengan encik bf setelah penat pulang dari kerja tapi sekarang dah ok... >,< theehehee sekian.

3 comments:

Syira Rara said...

roti bakar mcm best je!.sy baru follow blog awak, kalau ada masa free jemput jenguk blog sy..kalau sudi follow sekali..hehe kalau ada twitter boleh follow menfollow SYIRAcheharun (^_^)

CikAnishLelabu said...

awak follow kite, mesti la kite sudi follow awak jugak. hehe salam perkenalan..:)

Killiney Kopitiam said...

What a great review for Killiney Kopitiam, do give your comment at http://malaysiafood.org/killiney-kopitiam/


ShoutMix chat widget
/