Saturday, March 31, 2012

Awak..

*sekadar luahan hati..

bile dah berpasangan kita mesti nak pasangan kita sweet-sweet je dgn kita..always ucapkan yang bole buat kite rasa syok sampai pagi. alangkah bahagianye kan semua tu?

sekarang ni kemain lagi bile sentap sikit wish gudnite pun dah hilang perkataan 'i love u'..'aku sayang kau'..apetah lagi.. 'aku cintekan kau'

tak pelah, dia baik. takkan nk sia-sia kan. hensem? ok bg aku. lagi pun aku sayang die giler. kalau ikut kan geram kadang-kadang rasa nak lari je dari dia. tapi ntah. ade sesuatu menghalang. ape? hmm.

yang aku tahu, ape pun perasan aku time ni aku kena banyak-banyak kan bersabar. belum tiba masanye lagi. ye. harus sabar! aku harap kau pun.

aku wanita. berjiwa perempuan. bile lelaki sentap..aku bole belajar untuk tak merajuk bukan-bukan. aku pun bingung ujian ape kah ini? kenape kuat sangat sentap? ramai ke perempuan dalam dunia ni tahan dengan orang kuat sentap?

ye aku tahu. banyak kelemahan aku. tapi siapakah aku untuk sentiasa tampil gagah untuk diri kau? aku wanita lemah yang memerlukan mungkin lelaki di sisi. jodoh Tuhan siapa jangka? aku harap kau sentiasa di sisi aku.

aku da lame la nak cakap. aku rindu kau. rindu kau saat kau di sisi aku. dulu kau jarang sangat sensitif. sekarang da lain. kita da jauh kan? aku pulak cepat je melenting. malas pujuk. bosan. alih-alih macam nak gaduh. lama sikit ok lah.

korang penah melalui hubungan jarak jauh?? ni ke puncenye? susah.

kan?

biasakan je lah.





p/s : tengah usaha cari kredit extra. da semput gile. nasib ade yang nak share. hehe gudnite everyone !

2 comments:

miszHunny said...

nasib kite seakan serupa je hanis...efa pon dpt rse cmtu...sejak berjauhan ni,ade je yg xkena...sme2 lah kite byk bersabar ea...:)

ms.broken said...

nper nie kaq???xnk la sedih2.....
sayer rindu akaq sesgt...


ShoutMix chat widget
/