Tuesday, August 16, 2011

Selamat Ulangtahun untuk kita yee my comel ! ^_^

Assalamualaikum semua ! :D

Oh ya, satu entry yang dah basi. Sepatutnye aku update on the date tapi disebabkan kesibukan serta kesuntukan waktu bagai aku jadi malas dan tak sempat nak update. Eh. Yang mana satu ni?? haha Yang aku taw aku buzy but bila aku ada time aku seronok membuta. Bila mood dah ada nak on9, PC pulak ngengade nak main on off ngn aku. Memang saje die cari pasal ! Now, aku tgh break so boleh la update. Oh,update di klinik aje. Mampos aku kalau bos taw. Hohoho

Hari sabtu lepas jatoh pada 13 ogos adalah tarikh di mana aku dan dia secara rasmi menjadi pasangan kekasih. Alangkah indah kalau menjadi pasangan suami isteri. Hehehe Tapi ape pun aku sangat2 bersyukur sebab kami masih bersama, dan pada tarikh tu usia per'kawan'an kami da berusia 1tahun. Baru 1tahun kan, banyak agi tahun2 lain yang bakal kami tempuh. Macam mana lah kan? Doakan semoga hubungan kami sampai nafas terakhir ye. InsyaALLAH.

Dia memang sweet. Sweet sangat-sangat oke ! Dia yang punya excited menanti tarikh ni. Aku pulak yang tak sweet langsung. Dah la xde hadiah. Huhu Dia sempat siapkan slide show yang sgt comel and video masa kami bersama dalam 1 CD and post dekat aku. Aku terima beberapa hari before our anny. Masa aku bukak macam speechless sekejap. Rajin pulak dia wat semua ni, setahu aku dia tak suka sangat wat menda2 ni. From that i know, dia sanggup buat apa saja untuk aku. Hehe Jangan sekarang je oke, sampai bila2 pun. :P Thanx so much darling ! I will keep it nicely,it such a very lovely gift to me ! TQ. ^_^

Pendek cerita aku memang tak sweet langsung ! Oh i really admit it. Huhu Malam tu, dia punya la ternanti2 untuk tunggu pukul 12 tengah malam untuk wish. U know what am i was doing?? Sleeping. Eh, tertido oke? Tak sengaja. Huhu Aduh, penat sangat. Aku memang alergik bila ada tilam and bantal terus rasa nak tido. Ok, my fault !  Dia kol banyak kali pun aku tak answer. Sebab? Silent mode! Memang sengaje cari pasal la jawabnye. Tu pun tak sengaje. Hehe Then pukul 2pagi aku jawab sbb aku rasa ada vibration dari my phone. Bila dia called bole lak aku tanya kenapa? Aduh. Aku memang tak terpikir dia call nak wish or dengar aku wish kat dia, dia just cakap saje call nak cakap gudnite. Aku pun pelik. Bila dah letak phone, bru aku bace msg yang dia wish HAPPY ANNIVERSARY ! Then bila aku call balik,suara dah macam orang sedih la. Hehe Sorry darling. Kena lah pujuk.......... Yela kalau orang laki lupa date2 penting mcm ni kemain lagi kita nak naik hantu. Haha Dia siap warning kalau isnin ni pulak aku lupa wish,jangan contact dia sampai bila2. Huhu macam sakit je lau dia tak nk bg aku contact dia dah ! whuuu~~

Dah la 1st Anniversary lak tu. Bole lak tak de ape2 persediaan. Memandang aku ni jauh,kat penang and dia kat kl so esok paginye lepas sahur,aku call effa. Effa ni cik Hunny kita la. Kawan blogger jugak. Hehe Bf dia kawan bf aku. So aku la suh dia belikan ***** bila dia keluar dengan bf dia nanti. Hehe As planned, bf dia nak la letak ***** tu kat atas katil dia bila dia tak de dalam bilik hostel. Aku pun dah budget la yang dia akan kuar nak g berbuka puasa kat luar so time tu bole la diletakkan atas katil dia. Tapi bf effa ni sampai awal lak. Terserempak agaknya. Da tak leh main sorok2 dah. Hehe Tu yang terus aku dapat msg dari dia, SAYANG THANX BUNGA NIIII !!!!! Mesti dia terharu kan kan kan?? Hehehe

Walaupun bunga aku taw akan layu, tapi aku nak dia taw aku takkan pernah berkira dalam memberi kasih sayang pada dia. Walau apa pun aku sanggup setakat yang termampu. Dah sayang. Dah cinta kan. Hehehe Segan pulak rasanya wat pengakuan separa umum macam ni. :P





Selang dua hari,15ogos ulangtahun hari jadi dia pulak. Hehe Nape la dekat2..sape jugak yang pilih nak kapel dekat ngn besday. Padan muka ! haha Dah jodoh kan. Nanti tarikh nikah biar lah bulan lain lak. Kang banyak lak hadiah nak bg sekaligus. hehe Kalau last year kita dapat kuar celebrate same2 tapi tahun ni xdpt sebab kiat jauh. Tak pa la. Sabar je taw, insyaALLAH banyak lagi tahun akan dtg untuk kita lau panjang jodoh and panjang umur. Hadiah untuk besday tak de. Hehehe

* sekarang ni tengah siapkan something untuk di postkan tak lama lagi. Harap awak bersabar ye syg. :)

info : tahun ni kita akan mengalami 4 tarikh yang jarang berlaku dalam setahun iaitu 1/1/11, 1/11/11, 11/1/11 dan 11/11/11. Itu fakta pertama. Keduanya, cuba ambil 2 nombor terakhir di mana tahun kita dilahirkan dan tambah dengan umur kita pada tahun ini. Keputusannya ialah 111 buat semua orang..! Eg: seorang yang lahir pada thn 1986, umurnya sekarang 25 pd tahun ini. Jadi, 86 + 25= 111..!!! Untuk pengetahuan korang, perkara ini hanya akan terjadi sekali shj pada setiap 823 tahun! Subhanallah. . . ^_^

Thanx for reading ! ^_^

4 comments:

miszHunny said...

so sweet..hope korang berdua kekal smpi bila2..doakan kami jugak yee..:P

ann rihan said...

sweetnya... best taw dpt laki romantik. slalunya km mcm syafiq. kalo km la.. konpem sakit ati. bleh lupa, tdo? hahaha

CikAnishLelabu said...

@miszhunny : thanx dear..insyaALLAH.semoga korang pun kekal sampai bila2 and sweet2 selalu.hehe

CikAnishLelabu said...

@ann rihan : nak wat mcm mana,tertido. hahaha kalau dia buat pun km sakit hati tapi dah kita yg terbuat,wat redho je lah.hehe


ShoutMix chat widget
/