Monday, January 9, 2012

coming soon

Assalamualaikum and hye peeps. :) Ape khabar? Sihat ke? Si comel anda?

Hello..saye Chika !!

Ini pula husband saye.. kami dijodohkan bersame sejak minggu ini. hehe hensem kan? stim aje muke. haha


Tak sabarnye nak tunggu Chika ni pregnant and lahirkan baby baby yang comel gebu macam mama and papa die. Actually, chika ni adopted dari tuan kedai yang dah tak nak jage die. Husband die ni kitorang pinjam sekejap dari jiran lame untuk disenyawakan.


Dua-dua comel sangat, tak sabar nak tengok baby dorang nanti..maybe pinjam papa seminggu aje then nak pulangkan dah kat jiran kami. Hope menjadilah ye..:D












p/s : sape nak sekor baby dorang nanti? hehehe

4 comments:

Group Pancing said...

breed breed breed... nanti belambak la arnab ko...hahahaha... nak sepasang.

Nazri Hanafiah said...

aku nak sepasang jugak. huhu

CikAnishLelabu said...

best ape bnyk2 ni.. pastu aku sedekah kan lah kat korang.. hahaha

HaNi3S aNi3Sa said...

saya nak!!!...huhu


ShoutMix chat widget
/