Tuesday, October 19, 2010

Alhamdulliah.. Finally~

See? Punya lah lama aku terlupa password.. Harini baru lah rajin nk RESET PASSWORD. ish3 xpe la at least saya buat dari x buat pape.. kan? Yerla, actually sayang plak nak ignore blog ni mcm tu aje.. Saje nak wat SURPRISE kat sayang saya. :) Tapi..adakah dia akan marah kalau dia tahu??huhu Sayang, jangan marah ok!! Saja nak cari pasal..hehe Muah ! Love You Dear..

~ Comel macam KITA bukan? ~

1 comment:

what the this?? said...

mana ada marah lah :) suka adalah.. sudi gak buat kan blog tuk kita nie hehehe

i know you will make for us one day.. and that day, have come right? thanks darling...

mesti lah cumey.. cumey cam kita!!!!


ShoutMix chat widget
/