Tuesday, July 26, 2011

Macam mana nak tiru style HANA TAJIMA tanpa tengok tutorial dari video | MALAS.

Assalamualaikum. ^_^

Selamat pagi semua. Harini aku bangun awal lah sebab tu kena wish gud monink.HAHA :D

Well, dekat-dekat nak posa dah ni kan? Plan dah nak qhatam quran brapa kali? Nak bangun sembahyang tak? Semua tu kena plan jgk taw. Jangan lupa. Persiapan untuk ke akhirat. Jangan ingat nak raya ja. HEHE *pesanan untuk aku, biar aku terasa sikit. masih lemah dalam beramal.huhu T_T

Nowdays macam style Hana tajima (HT) tengah hot kan? tapi malangnya sampai hari aku tak taw nak pakai. As aku ni jenis simple2 je, lau pakai shawl pn suka yang tak payah iron..ni kan nak menggayakan style HT mmg aku malas la. HEHE tapi untuk raya nanti cam da jemu lak style lama kan. Rasa cm nk try je tapi malas nak tgk tutorial. HAHA

But aku akan usahakan, nak seribu daya. ^.^


TARRAA !! Perkenalkan HANA TAJEMUUU !! ^_^ Hasil selepas beli shawl baru. Disebabkan tanpa tunjuk ajar dari sifu bertauliah so inilah yang terjadi. HAHA memang tak jd. T_T

Kena jugak rujuk pada yang pakar. =,='



p/s : apehal adobe flash installer xboleh berfungsi ni?

8 comments:

huNNy said...

efa pon de blaja kat youtube...tp xbrani nk pkai....pkai ryer 6t jugak laa..hehheehe:)

nur onie said...

hoho..dulu oni blahja gk tiruh.tajima,,tp lme2 mls dh bt..ahah

CikAnishLelabu said...

@hunny : hanis tak leh bukak utube,tu la poblemnya.hehe tengok yg manual pny je la..tu la nak try rya t.hehe

CikAnishLelabu said...

@nur onie : die susah sikit kn? kalau nk g berjimba2 kat tempat aircond ok la.haha

She's Gee said...

gee tak pakai pon pashmina, shawl or pe2 tu.. hehe! x ngethi!

elle mokhtar said...

hanis...el praktikkAN sume jenis style tudung pg keje skang...hehehe..senang aje..timbul niat nk bertudung penuh..heheh

CikAnishLelabu said...

@she's gee : try la yg simple2 dulu..gee tetap nmpak comel ! hehe

CikAnishLelabu said...

@elle mokhtar : alhamdulillah..tapi elle pakai ape pun cantik.. cuma niat kita pakai tudung untuk tutup aurat sepenuhnya k..:)


ShoutMix chat widget
/