Thursday, January 6, 2011

Keghairahan Terhadap Gegurl.

Macam tak ade mood tapi mood untuk berblogging ade lah tinggal sipi-sipi ciput-ciput je ni. Macam penat lah harini tak taw nape. Kerja petang maybe. Then esok keja pagi. Tahniah hanis sebab anda belum tido walaupun esok sebelum subuh awak dah kena bgn. Dan yang sorang lagi tu pun kena bangun awal tapi die merajinkan diri pegi main futsal kejap. Hope senang lah kite nak kejotkan die esok.

 Ok. Btw.Kite ade something nak tny ngn u all.

Korang suke Bebear tak? I mean bear.. ala bear.. yang pakwe korang bg pastu korang peluk-peluk tiap-tiap malam. Ade? Eleh. Tak yah tipu ade pnyeeee.. :D Kite pun ade ! Tapi kite punya kurus-kurus je. Dia tak montel pun. Dia bkan bebear tapi gegurl. Kite sayang gegurl. Selalu peluk dia tiap-tiap malam. Gegurl bukannye orang kasi ke hape tapi kite adopt kan die dari Jusco Seremban kot. Kite bayar cash utk adopt die.hehe Kite suke sebab die nmpk gegirl dan tak ade bulu macam bebear. Bagi kite die kiut sgt sbb kat smile die ade 2 love. Kite tawu love tu utk kite. Gegurl sayang kite jugak. :) Gegurl. Gegurl jangan nakal-nakal ok. Nangis kite kalau gegirl tak de. Kite tak nak yang lain. Nak gegurl je. 

Ni bukan gegurl taw. Btw, "DEBS" means DEBAB. Its me ! Debab ! :)


Tadi kan mase nak balik kerja. Kite nampak ade jual-jual baaanyakk bebear. Tapi tak de satu pun yang berkenan. Sebab hati kite teringat kat gegurl je. Walaupun ade orang nak bg free, kite tetap tak nak. Takkan sebab kite bebear.. Kite kena curang ngn gegurl. And kite tak main scandal-scandal nak kasi hadiah bebear utk kite. Kite bukan jenis macam tu. Kite setia lah. Setia dengan gegurl sorang.

Sekarang ni gegurl dah ade ramai kawan kan dalam bilik. Gegurl boleh kawan dengan bebear,boboy,kiki,lala - kawan kite kat katil sebelah punya. Kenape die banyak dan kite satu je? Die selalu orang kasi. Sebab tu banyak. Kita tak nak pun kalau orang kasi. And kita da lama tawu tak de orang nak kasi pun. And kite tak nak la nanti ade yang cakap kite ni suke je nak ade ape yang orang ade.Tak kita bukan camtu. Kadang-kadang je. hehe

Kite bukan jenis suke bebear lah. Bebear banyak bulu-bulu. Gatal hidung kita nanti. Kalau ade bebear pun kite letak hujung kaki buat ape. Gegurl kan girl. Girl bukannye diletakkan dikaki untuk dialas,bukan dikepala untuk dijunjung dan bukan dibahu untuk digalas. Tetapi dekat dengan hati untuk dicintai dan dilindungi. Betul tak anak-anak ape umi cakap ni? Nanti kite kenalkan gegurl kite ok?

Highlight : Gegurl tak suke ade bebear. Nanti gegurl jealous takut kita berkepit ngn bebear.

Thanx for reading guys.


5 comments:

what the this?? said...

shah faham apa sayang cube sampai kan..
isya Allah.. kluade rezeki lebih..
shah belikan ok..
buat sementara waktu nie, kawan dlu dengan gegurl..

sory sebab tak penah beli kan bear tuk syg==

Fxysche Nas said...

ade nama lg ye..
=p
carikn la gegurl pasangan ;)
ngeh2

Hanis Syuhaida said...

sayang > eh tak nak pape pun. ade gegurl sorang pun da cukup. and yang penting ade kamu.hee~

cik nas > a'a mcm nak cari. maybe dia kesunyian.hehe

farahazyanti said...

kite suke gegurl gak ! hee. seswai la if gegurl kite ngn gegurl awk bkwn.tmbah satu ag kwn gegurl awk eh. hee

Hanis Syuhaida said...

hehehe a'a kan. kite dah tny gegurl kite. die suke nk kawan ngn gegurl awak.. ngee~


ShoutMix chat widget
/