Sunday, January 2, 2011

Azam Muazzam.

Assalamualaikum.

Salam tahun baru. Welcome and hye 2011 !

Aku belum buat azam tahun baru lagi kan? Oh well aku ni tak pasti azam-azam last year aku ade buat ke tak. Rasa nya buat tp maybe dah lupa.hehe 

Azam yang aku nak buat tak mau banyak-banyak. Asal semua nampak berhasil sudah. InsyaALLAH ! 

1. Aku harap ape je yang aku buat this year takkan mengecewakan mana-mana pihak espc family aku.

2. Aku harap aku dapat tingkatkan amalan ke syurga. :D Tingkatkan. Ingat tu anak-anak ! ~

3. Aku harap aku rajin belajar sebab this year dah nak amik LJM. I want to pass with flying colours! Walaupun kita hanya taw. LULUS or GAGAL. Xpa. Aim mesti mau tinggi-tinggi. 

4. Semoga dia bahagia dengan aku dan aku bahagia dengan dia.

5. Semoga aku lebih matang. Tak sesat jalan lagi. Tak menyusahkan orang lagi. 

6. Nak amik lesen keta. Pastu nak pi minx kerja. huhu

InsyaALLAH. Dengan izin ALLAH. Aku akan usaha ke arah tu.

2 comments:

what the this?? said...

shah suka yang no 4 tuh..

sebab "dia" dalam tuh shah..

thanks syg,,

Hanis Syuhaida said...

absolutely right!! untuk sape lagi. u are the only. welcome dear. :)


ShoutMix chat widget
/