Friday, January 7, 2011

Saya Sayang Abah Saya Contest

Assalamualaikum.

This year kite rasa year yang paling banyak contest yang kite jumpe. Thanx u guys sebab rajin sgt buat contest kan espc untuk budak yang baru belajar sorang ni kan.

 Berminat?
Tarikh tutup penyertaan: 31Januari2011 sebelum 11.59pm



 Oryte. Ade pun gambanye. Puas kite godek2.hehe Ok, ni lah gamba seorang ank dengan ayah die. Ayah kandung. Rupe kitorang 4beradik sume ikut muke abah. Tu yang specialnye. Orang kalau tengok taw dah ni anak sape. :D

Oh ya. Kite sayang abah kite. Yup betul tu kite memang sayang gler dengan abah kite. Actually sume orang sayang abah korong right? Sape tak sayang abah cube korang cakap? Sementara dorang still ade kan..baik-baik ok jage hati abah kita guys. :)

Cerite pasal abah, i got i story to tell u all. Sepanjang kite jadi anak abah, kite ni bukan nakal tapi macam agak main-main sikit ar. Abah memang particular orangnye espc dalam studies ank2. Yerla sape tak nak tgk anak berjaye kan. Kite bukan pandai mana pun tapi pandai la jugak muda-muda dulu. Just masa SPM aritu. Abah memang target gler pnye lah kat kite. Last-last kite wat abah down sebab result tak mcm abah sangke. Aku pun down gler2 lah. At least kite dah try abis baik. Alhamdulillah. Mse aku down tu ramai gak la fmily members yang datang support aku. Sebab frust la aku join MAHSA.hehe Nasib baik kite ok je kat sini. InsyaALLAH,dah nak grad pun.

Eh? da pnjang lebo..lupe lak ni contest.hehe Sorry penganjur. Kite tak kisah menang ke tak. Tapi kite taw hadiahnye mesti best-best kan?? Kite nak ! heee~ And hadiah untuk abah kite hope die happy. Thanx banyak2 for reading this entry. :D

2 comments:

fariza fauzi said...

hey thanks join contest i :)
u look sweet beside ur abah..
good luck dear :)

Hanis Syuhaida said...

welcome2!! hehehe
insyaALLAH.:)


ShoutMix chat widget
/