Tuesday, March 8, 2011

Kenapa sebilangan lelaki memerhatikan tumit perempuan?

Wallawei, ingat korang je ke yang suka perhati tumit perempuan? Perempuan pun suka tengok tumit lelaki ok! Aku heran kan macam mana tumit korang boleh licin je ae x merekah pun? Tapi bukan semua yang licin ye lelaki, tak kan korang dah tak teruna? haha

Lelaki mesti cakap perempuan tak dara lah kan sebab tumit dah merekah and tak licin. Hey. Hey. Watch your mouth ! Tolong sikit ae. Pantang betul aku lau ade yang nak tilik-tilik dengan menda tak senonoh tu. Ceh, aku ni tengah budget marah taw ni! hahaha Ye lah, bayangkan elok-elok je masih dara korang tuduh perempuan tu dah tak dara sebab tengok tumitnye ade 'cracked'. What the hell? Boleh jadi fitnah tu. Aku tengok mak aku masa muda-muda tak ade pun. Yang tu yang dah kawin so noted lah, yang tak kawin lagi nak tengok dara pakai tu?? Boleh jalan daa..Dah expired da cara tu. 'KOT'. hehe Tapi jangan lah sembarangan pegi tengok tumit orang. Makan penyepak lak tak pasal-pasal. hahaha Benar atau tak 'teori' tu, pokoknya tumit anak dara tetap diperhatikan.

'Cracked heel' memanglah memalukan. Macam wa, wa nak merempit tapi wa malu nanti orang tengok tumit kaki wa. Cuba bayangkan? Tambah perempuan yang tak kawin lagi, dah la hampir di cop sebagai tak dara. Di tambah lagi kalau dikatakan spesis pemalas ! Dah taw merekah still wat dek je. Pegi la Spa. Huh? Ok, korang mesti pegi kalau aku yang sponsor. Kan? Aku pun xde yang nak sponsor. Ok la ok la. Cara lain?

Erm cara lain. Macam aku, aku selalu habiskan duit untuk beli losyen. Losyen tangan atau badan tak sesuai untuk guna kat kaki sebab akan bertambah kering. So aku nak try lah pakai cream khas untuk cracked heel. Owh, cracked hellll ! Mahai pun mahai lah janji kaki wa seksis ! Auuuwww !




Nak pakai malam-malam. Consistent tu harus ! Pakai siang-siang kang terkedek-kedek lak jalan sebab licin and habis lantai umah berminyak gara-gara aku sorang berjalan. hek hek  Hope hasilnye berbaloi.


Sebab musabab etiology nya adalah mungkin sebab aku selalu berjalan dan berdiri banyak ! Kaki selalu aku biar terdedah sebab aku rimas pakai kasut bertutup ! Lagi satu aku ni rajin cuci toilet ! hahahaha Gila gebang kau ni! Huh. Aku belum kawin wei tapi masalah aku dah macam orang ada anak dua ! sob2.



Lagi satu wa nak pesan, jangan tengok tumit kaki wa. Wa bagi sebijik hadiah penumbuk kat korang FREE ja nanti. Mau?

3 comments:

cira nd said...

ade kat rumah tapi pakai sekali je...
licin nak jalan susah..hehe

Cik Anish Lelabu Al-Sayuran said...

hehe knape cira pakai sekali je? xbest ke ape? kalau licin kena pakai malam-malam la senang, tak pun pakai selipar dlm rumah.hehe

ogy comel said...

so, cne?? berkesan, ke??


ShoutMix chat widget
/