Thursday, March 31, 2011

Banyak songeh la kau !! PAAAANGGG !!

Cute aje. ^_^ Pinjam jap ye siLAMPUneon !

Gara-gara mengidam nak makan buah munggai dan lempuk durian kena pukul dengan encik suami? Aduh. Bersimpati sungguh pada puan isteri. T_T Mengidam PENERAM itu aku. ^_^

Dah la mengandung. Mengidam tak tentu haluan. Begitu lah jadinye.

Oh puan isteri. Memang harus ke memaksa encik suami yang penat-penat baru pulang dari kerja untuk keluar semula demi memenuhi hasrat puan isteri? Dah tu mengidam yang pelik-pelik bagai tengah-tengah malam. Penat dia.

Oh encik suami. Bersabarlah kamu melayan kerenah puan isteri kamu. Nak buat macam mana yang dok mintak nak makan macam-macam tu puan isteri kamu jugak. Yang dalam perut puan isteri kamu tu pulak anak kamu jugak. Istighfar banyak-banyak.

Memang cam tu ae perempuan pregnant ni?



p/s : InsyaALLAH kalau ada rezeki nak ada baby, anak mama dalam perut ni jangan ngade2 nak makan yang bukan-bukan oke? Nanti papa pening nak cari. Anak mama kan baik.^_^

4 comments:

huNNy said...

waa...anak???huhu..pat2 kawin aw..hehe

Cik Anish Lelabu Al-Sayuran said...

@hunny : hahaha mesti la..kalau ade rezeki lebih pat2 la kita sama2 kawin.hehe

mynameisapit said...

Gmbar last sekali tu memang tak boleh blah . Siap ada bentuk tapak kaki lagi . HA HA HA

Cik Anish Lelabu Al-Sayuran said...

@mynameisapit : taw xpe..ganasnye anaknye tendang2 dlm tu. men wrestling kot.haha


ShoutMix chat widget
/