Wednesday, December 1, 2010

Dah tammat.

~SUDAH TAMMAT~

ALHAMDULILLAH. tak sangka akhirnya dah tamat exam yang terakhir sebagai seorang student kat kolej aku. eh? jap2. university college ok.HAHA *tiba tiba ja tp ni exam kolej mmg ar da abis tapi LJM nnt mcm mna pulak? 100 soalan kot. kalau 60 soalan dari kolej xboleh jawab memang tak dapat ar nk seat untuk LJM. please doa untuk aku. please. janji akan wat yg terbaik ! ceh.semangat! HAHA tahniah kepada korang korang yang tak kena repeat. dan kepada yang repeat tu aku taw banyak yang kena repeat LAN subject (sejarah sengal). banyak2 kan bersabar utk membaca nota yang umpama ubat tido bg aku.HUHU aku pun tak taw cmna boleh passed.slumber je aku jawab dengan tak brapa confident. ALHAMDULILLAH.:)  kalau tak jenuh la kena study balik.HUHU ari jumaat lak tuh reseatnye. mau tak sempat nak study. GOOD LUCK ok korang ! passing marks pun jadi lah. LAN je pun. tak effect CGPA langsung. 

weh,aku mst rindu korang pny termasuk abby dengan shena.huhu

2 comments:

circlecube said...

wah~
never realise im here~
hahaha~
for sure ill pray for u babe!!!
insyaallah!!!
lets fight together!!

Hanis Syuhaida said...

yeah u are here..
u are part of our besties..:)
owh. thanx..insyaALLAH. we pray for it!
strive for the best ! :D


ShoutMix chat widget
/