Monday, April 4, 2011

ENCIK BUMBU dah makin kurang kilo?

Aipp. Ape cite ni? Jom-jom intai encik bumbu. Dah lama lagi pun aku tak cecite pasal die dalam entry.


Kecik pulak aku tengok dia. Maklumlah tengok dari jauh.. Entah cukup makan ke, cukup tido ke , sihat ke, sakit ke semuanya just melalui enpon je kami bersua. Aish. Keparahan ni. Tu nasib baik gak ade enpon. Dapat la jugak aku gamba mms baru die ni. Time aku nak hantar gamba aku kat die pulak tak dapat-dapat. Hampeh betol kau enpon. Memang patut pun kau jato gedebuk gedebek banyak kali. huhu

Serious la, aku nampak dia dah kurang kilo. Aipp. Tak aci ni. Aku kat umah dok memperbanyakkan lemak tepu dan lemak tak tepu je dalam badan. Dia? Keciannye. T_T

Tido pulak confirm lah tak cukup kan? Sekarang ni musim dorang exam. And well known lah LELAKI kalau study mesti standard yang last-last minute punya. Apa barang study awal. Tak macho ar. Gitu? haha Dah la sibuk study, 70% tido die tak lelap sebab asyik teringatkan aku. Lelaki lain, aku paham. Yang aku pulak, kalau dah pejam tak hengat nak bangun. Sorry la. Dah tabiat semulajadi. ^_^

Merajuk pulak makin kuat. Yelah, kadang-kadang aku bezy tak hengat. Bila dia bezy aku pulak rasa sunyi. Korang pun mesti taw kan standard rasa bosan yang macam mana kan? Then mana lah ada time sangat untuk kami berdua. Duk rumah ni lain, kalau dah dengan family takkan la nak main msg je memanjang. Mula lah ada yang sound aku kaw punya nanti. T_T Standard la bercinta jauh-jauh ni. Yang penting setia.


Yang aku heran. Bila jauh-jauh ni rajin pulak trim rambut die. Tak sempat panjang dah aku dengar dia alter lagi rambutnye. Aipp. Ade pape ke ni? Kita just jauh je dan awak bukan single. =.= Kalu dengan aku dah berambut sungguh baru nak trim.Tak caye? Tengok ni.

Debab!
Bila dah jauh-jauh ni aku lagi tak suka nak kongkong dia. I mean, kalau dia nak pegi mana-mana dengan kawan-kawan dia aku tak penah larang. As long as dia ada menda nak membezykan kan diri daripada mengira statistik berapa persen dia rindukan aku. Memanglah kalau dia asyik bezy je aku akan rasa jauh hati tapi aku lg susah hati bila dia rasa sunyi. Kesian dia. Ubatnye, aku suh dia tido. ^_^  Kalau dekat ingat kami rajin nak duk hostel dan berlabuh atas katil buat taik mata? haha Confirm aku ajak dia pi merayau. *-*


Pesanan buat encik bumbu kat sana,

Jangan nakal-nakal oke. Kita cuma berjauhan tapi kita kuat untuk setia dalam satu perhubungan sahaja. Good luck in your exam. Make sure you have an excellent results, with flying rainbowing colours. Jadi lelaki masa depan yang selalu hanis doakan. Sayang kamu. Rindu kamu. Nak lagi lagi nanti kita msg lepas awak dah study. :)

8 comments:

huNNy said...

sje nak mengomen disini...bahagia sgt tgk korang berdua ni...huhu..hunny turut tumpang gembira kat sini...

Cik Anish Lelabu Al-Sayuran said...

@hunny: alhamdulillah..:) bahagia sgt..hunny n bob pun ape kurangnye..

missh aryeika said...

wah ,,, bestnye :)
so sweet :)

Cik Anish Lelabu Al-Sayuran said...

@missh aryeika : hehe thanx dear..:)

missh aryeika said...

welcome :)
tapi honestly . so sweet .

Cik Anish Lelabu Al-Sayuran said...

hehe nothing la dear.. orang tengah bahagia macam ni lah kot.ngeee~ btw, thanx again yea..

nur onie said...

hoho..duk bjauahn ngn c dye dk rndu je an?hakhak
btw ske tgk korg la!

Cik Anish Lelabu Al-Sayuran said...

@nur onie : haa la..taw xpa. huhu yeke?haha thanx..:D len kali tengok ag.hak3


ShoutMix chat widget
/