Sunday, April 10, 2011

Who wants to be my next future sweetheart?

Assalamualaikum followers and silent readers,

Jiwa bergelora saat aku terpandang dia. 
Cair lagi lebur hati lebih-lebih lagi dibawah sinar terik mentari.
Sesekali berkelip jua mataku akibat silauan kilatan tubuhmu.
Sungguh sepsi di situ. ^_^
Aduh, sekali lagi aku suda jato cinta.
Cinta yang amat pada.....





.....SEBUAH KERETA !




Hahaha 
Untuk miliki sebuah kereta aku tak demand pun.
Cukup lah kalau aku just ada Kancil or Viva Elite or Myvi.
 Yang aku terjato cintan tu MYVI PINK. Omg ! Pink?  
Euwww.
Yup, pink. Got any problem? ^_^

Sepsi. ^_^

Hi Viva ! Kamu smart !

Even ko kecik, tapi ko tetap menawan dan tertawan !


Up ssikit kalau ada Swift or Satria Neo.

Suzuki Swift ! Hi ! Kamu mengancam ! Whuu. O_o


Auww ! Proton Satria Neo.. Hotlah kamu! ^_^

Kereta2 ni amat lah comel dan jika sekiranya tuan yang memandu tu secomel aku. o_0 (kesalahan tatabahasa yang extreme ye adik-adik. sila jangan tiru.=,=)


Ok, ok, aku taw aku tak xde lesen nak drive pun.
Tapi nak berangan tak perlukan lesen kan? +_+
Ala, berangan kejap untuk plan siap-siap keta apa yang aku nak culik as soon as aku da dapat P then prepare nak buat loan after 3bulan duit masok.
Then baru lah kamu menjadi hak milik gue.
Lama lagi la. =.='

And girls memang well-known if dilabel sebagai kaum yang slow bila bawak kereta dan tak tahu menahu pasal kereta kalau tiba-tiba kereta buat hal di tengah jalan.
Tapi tak pe,
akan ku usaha gigih untuk itu.
Sabar ye sayang.


Selama ni jealous je tengok 
abah, 
mummy, (dulo-dulo kala)
adik , 
Encik Bumb dan kengkawan
drive.
Macam best, and memang best pun drive
plus 
kalau da cekap.
Mula la nak merayau ! Opss~
Beringat sikit, lesen pun xde ag.
hahaha


p/s  : bakal mendapat lesen P. ^_^

4 comments:

Cik Azizah said...

yunk..baik amik persona elegance terus! berbaloi2.. Persona Elegance

huNNy said...

swift mmg mengancam...huhu,, i like..:)

CikAnishLelabu said...

@cik azizah : yeke? tp persona besar pulak. hehe biar da cekap dulu kot bru bole guna keta besar. :D btw, thanx, anda memang mempersona.hehe

CikAnishLelabu said...

@hunny : xpe, jadikan impian terindah dalam hidup untuk dapatkan swift ! hehe :P


ShoutMix chat widget
/