Tuesday, April 19, 2011

Awak. THANX. :)

Assalamualaikum dear followers and silent readers.


Semenjak dua menjak ni aku macam malas sikit nak update. Tak de mende nak membebel panjang. And sejak berzaman aku tak pergi kelas, otak aku dah macam slow nak proses. Harap-harap aku bole catch up balik sejurus aku study untuk exam Lembaga Jururawat nanti.  So lembabs !

Oh by the way, perasan tak follower aku da mencecah 1000? Tak perasan? Memang la baru 100 ribu lebih. haha Dear followers, a billion thanx to all of you. Biar pun baru seratus, tapi semangat aku untuk terus berjuang dalam duni berblogging ni tetap takkan berhenti. For what nak berhenti, best ape membebel panjang through all this. Kan korang? Best sangat dapat kenal korang and blog korang yang cumel2 and ada yang penuh sangat dengan informasi. Tutorial pun ada.

Silent readers pun thanx sangat-sangat ye. Aku taw ade antara kawan-kawan aku yang tak de blog rajin jugak bace. Asal jumpe je aku kat kolej ade yang cakap pasal blog aku. Cam tersipu-sipu pun ade.^_^ Tak sangke ada gak orang nak bace. hehe Kalau cicak pandai bace pun aku tak kisah dia nak bace jugak. Sharing is loving. Ape story yang kat sini memang untuk dikongsi. Kalau sudi singgah ke blog ni la. hehe (bajet sungguh ayat aku.  >,< )

Nantikan hari-hari rajin aku untuk update ok. ^_^ Jangan lupa singgah ke blog ini sebab menjadi follower bertuah yang ke 100 ribu. Thanx CIK SHILA. Tak de hadiah untuk awak. Tapi terima la ni.. Award yang tak seberapa. hehe Cik Shila ni peminat Justin bieber and Salena Gomez and banyak lagi rasenye. So this is ur award look alike ! :) Hope u suka. hehe



p/s : ingat setiap follower yang ke 200,300 or genap ratus2 ni ade la kot surprisenye..hehe

3 comments:

nur onie said...

nak jgk 'award'..bia da tlps num pun..lalala

CikAnishLelabu said...

amboi dia pun nak tuntut award. same cam laki i. hahaha

Shila always Mine said...

thx..i like it so much arhh!!tima kaseh byk2...


ShoutMix chat widget
/